SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde oyunu kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul Üsküdar’da eşi Emine Erdoğan’la birlikte oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan şunları söyledi:

“Oyumuzu kullandıktan sonra tabii söylenecek en önemli şey, Türk demokrasisi için inşallah bugün sabah itibariyle takipteyim, İçişleri Bakanımdan da aldığım bilgilere göre olaysız, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan şu ana kadar süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımıydı. Deprem bölgesinde vatandaşlarımız büyük bir aşkla oylarını kullanıyorlar. Oralarda da herhangi bir sıkıntı yok. Temennim odur ki akşam sayımlardan sonra ülkemiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00’ye kadar oyunu kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısında çok önemli”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu