URFA YEREL HABERLER

Eyyübiye’de doğalgaz çalışması Direkli mahallesinde sürüyor

Eyyübiye’de doğal gaz çalışmaları Direkli Mahallesinde devam ediyor. Doğal gaz şebeke çalışmaları tamamlanan mahallelerde ise yol yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Eyyübiye’de geçen yıl yoğun yapılaşmanın yer aldığı Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya, Eyüpkent ve Eyüpnebi mahallelerine ulaştırılan doğal gazın, bu yıl da ilçenin kuzeyindeki Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerine ulaştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Akabe Mahallesi’ndeki doğal gaz şebeke çalışmalarının tamamlanması ve kazı nedeniyle bozulan yolların onarılmasının ardından yönünü bir sonraki yerleşim birimi olan Direkli Mahallesine çeviren ekipler, burada da tüm sokaklara doğal gaz şebekesi döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerine doğal gaz ulaştırılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop, “Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, mahallemize yaptığı hizmetler nedeniyle mahalle sakinlerim ve mensubu olduğum muhtarlar camiası adına teşekkür ediyorum. Malum, doğal gaz çok güzel bir hizmettir. Her nimetin de bir külfeti vardır. Bu arada bazı arkadaşlarımız kazılıyor, şöyle böyle diye şikâyette bulunuyor ama genel anlamda olumlu tepkiler var. Vatandaşlarımız çok memnun. Kömürün isinden, dumanından kurtulacaklar. Temiz bir ortama kavuşacaklar. Gerek ısınmada gerek mutfakta doğalgaza kavuşacaklar. Bu hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a, AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Müdürümüze ve tüm arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu