MAŞUK TOKİ KONUTLARINDA KAVGA: 1 KİŞİ YARALANDI

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga paniğe neden oldu. Yaşanan olayda bir kişi yaralanırken, bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nde bulunan Maşuk TOKİ konutlarında meydana geldi.

İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında bir kişi yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri yönlendirildi. Bölgeye ulaşan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Yaralı, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Exit mobile version