ŞANLIURFA EMNİYETİ ÇEMBERİ DARALTIYOR: 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa genelinde huzur ve güvenliğin sürdürülebilmesi amacıyla denetim yapan ekipler, aranan 26 kişiyi gözaltına aldı. Denetimlerde ayrıca, 78 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde huzur ve güvenliğin korunması, asayiş olaylarının önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Bu denetim, polis ve özel harekat ekiplerinin desteğiyle yapıldı ve 16 bin 226 kişi, 2 bin 942 araç, 266 motosiklet ile 39 umuma açık yer ve iş yeri kontrol edildi.

Operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 26 şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda 104 uyuşturucu hap, 5 ruhsatsız tabanca ve 130 adet fişek ele geçirildi.

Trafik denetimlerinde ise 78 araca cezai işlem uygulanırken, 3 araç trafikten men edildi, 14 şase numarası silinmiş araç iskeleti, bir parçalanmış gümrük kaçağı araç ve 2 çalıntı motosiklet bulundu.

 

 

ÇAĞRI HABER

Exit mobile version