
Şanlıurfa’da güvenlik güçleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 12 kişi yakalandı.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, güvenlik güçlerinin aranan suçluların yakalanması için üstün bir gayretle çalıştığını belirterek, “Hapis cezası almış ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor” dedi.
Operasyon kapsamında, kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan bir kişi, 20 ayrı dolandırıcılık dosyasından toplam 10 yıl 5 ay hapis cezası almış ve 9 yıldır aranan bir kişi, 9 ayrı hırsızlık dosyasından toplam 13 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ve 8 yıldır aranan bir kişi ile farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası olan 9 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.