ŞANLIURFA’DA BEKLENMEDİK KARAR: İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatında köklü değişim devam ediyor. Daha önce Hilvan, Bozova, Halfeti, Birecik, Viranşehir, Suruç, Akçakale, Ceylanpınar, Siverek ve Harran ilçelerindeki ilçe başkanları görevden alınmıştı.

Üç merkez ilçede ise herhangi bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. İlk istifa, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’dan geldi. Bağmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevini tamamladığını duyurdu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Mustafa Bağmancı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin hizmet ve eser partisi AK Parti’de büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevimi, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yaptığımız istişareler sonucunda tamamlamış bulunuyorum.

Bize bu kutlu yolda görev vererek hizmet etme fırsatı sağlayan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize şükranlarımı sunuyorum.

Bundan sonraki süreçte de her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Partimin yanında olacağım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

 

 

ÇAĞRI HABER

Exit mobile version