GÜNDEM

Başkan Demir Bayram Coşkusunu öğrencilerle birlikte yaşadı

Temiz Toplum Federasyonu ve Emirler İlköğretim Okulu’nun birlikte organize ettiği 29 Ekim şenliklerine emirler köy halkının yanı sıra civar köylerin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

29 Ekim özel şiirlerin okunmasının yanı sıra bilek güreşi, atletizm, halat çekme yarışmaları yapıldı.
Yarışmalarda birinci olan öğrencilere Temiz Toplum Federasyonu’nun hazırlamış olduğu güne özel madalyalar ve hediyeler Genel Başkan Mahmut Demir, Temiz Toplum Federasyonu İl Başkanı Av. Hamdi Dirier, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şerif Çelikay, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Akaslan, Eyyubiye İlçe Başkanı Mahmut Şeyhanlıoğlu, Çevre ve Şehircilikten sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaçmaz, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Gürtop ve Emirler köy Muhtarı Halit Güneş tarafından takdim edildi.
Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile katılımcıların bayramını kutlayan TTF Genel Başkanı Mahmut Demir şu ifadelere yer verdi:
“Bu vatan bizlere birbirimize sımsıkı sarılmak; ötekileştirmeyi bitirmek, ahlaki değerleri yüksek bir toplum oluşması, şanlı bayrağımızın ve mukaddes devletimizin zaferlere ulaştırabilmek için emanet edildi. Adil bir geleceğin inşasında gençlerimize, halkımıza, öğrenci ve öğretmenlerimize çok büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bu sorumluluk sürecinde hep birlikte omuz omuza temiz bir toplumun inşası için neler yapabiliriz diye düşünmeliyiz. Akletmenin, mücadele etmenin ve omuz omuza başı dik, onurlu, kaliteli ve adalet noktasında temel taşları sağlam olan bir gençliği, bir Cumhuriyeti; aziz bir devletin inşasını hep birlikte yapmalıyız. Temiz Toplum Federasyonu Genel Başkanlığı olarak yeni bir bilinç inşası yapıyoruz. Ahlaki değerler noktasında gençlerimizin ve üniversite mezunu arkadaşlarımızın ekonomik sürece müdahil olmaları noktasında, çocuklarımızın okullarını bitirdikten sonra üniversite sürecine girerken doğru yönlendirilmesi noktasında, bununla birlikte hanımefendi kardeşlerimizin toplumun önemli değeri olduğu bilinciyle hanımefendi kardeşlerimize yönelik çalıştaylar, projeler yapmak için tüm halkımızın ve arkadaşlarımızın ve özellikle öğretmen arkadaşlarımızın önerilerini bekliyor hep birlikte omuz omuza mücadele etmek için Temiz Toplum Federasyonu Genel Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu