GÜNDEM

Siverek’te fahiş fiyat ve stokçuluk denetimi

Siverek Belediyesi yerel ve zincir marketlerde ayçiçeği yağı stokçuluğu ve fahiş fiyat uygulamaları denetimi gerçekleştirdi.

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ; kentteki marketler ile depolarda yağ ve temel gıda stokçuluğuna yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Son günlerde bazı ürünlerde fahiş fiyat ve stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, ; depolarında yağ ve temel gıda maddelerini stoklayan ve yağ ürünlerinde fahiş fiyat uygulayan iş yerlerine göz açtırmıyor.

Daha önce yapılan KDV indiriminin fiyatlara yansımasını da denetleyen ekipler, ; ürünlerin raf ve kasa fiyatlarını da karşılaştırdı.

Fahiş fiyat uyguladığı ve stok yaptığı belirlenen 4 zincir market hakkında yasal işlem başlatıldı.

Siverek Belediyesi olarak denetimlere devam ettiklerini dile getiren Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş, fahiş fiyat ve stokçulukla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Denetimlerde 4 zincir market hakkında yasal işlem başlatıldığını belirten Gümüştaş, ; “Hiç kimsenin stokçuluk yapmasına ve vatandaşlara fahiş fiyatla ürün satmasına müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerde raf ve kasa fiyatı uymayan, depolarında stok olduğu belirlenen 4 markete yasal işlem başlattık. Bu yöndeki denetimlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.