SPOR

Şanlıurfaspor Başkanı İzol: Daha da iyi olacağız

Astor Enerji Şanlıurfaspor Başkanı Haçım İzol, ilk deplasman maçından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça takımımızın daha nice başarılara imza atacağından şüphemiz yok” dedi.

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor, dün akşam deplasmanda oynadığı Adanaspor karşısında 1-2’lik skorla galip gelmesini bildi.

Sezonun ilk iki haftasını kayıpsız kapatan ekipte futbolculara iki günlük izin verilirken, takımın başarısı dünkü maçın ardından Türkiye’de yine gündem oldu. ‘Şanlıurfaspor’ etiketi ile yapılan paylaşımlarda takımın başarısı takdirle karşılanırken, benzer yorumlar spor çevrelerinden de yükseldi.

18 MAÇTA 15 GALİBİYET

Play-Off maçlarından şampiyonluk yaşadığı geçtiğimiz sezondan da karnesi gayet iyi olan ekip, çıktığı son 18 maçtan 15 galibiyet, iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak son yılların en çok puan toplayan takımı oldu. Yeni sezonda ise Altay ve Adana galibiyetleri ile hanesine 6 puanı ekleyen takım, bu kez Bolu deplasmanı için tüm detayları gözden geçirmeye başladı.

BAŞKAN İZOL: DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

Maçın ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde tüm futbolcuları ve Adana deplasmanına gelen sarı yeşilli taraftarı tebrik eden Kulüp Başkanı Haçım İzol, “Galibiyet aldığımız için mutluyuz. Buna rağmen eksikliklerimizi de görüyor ve planlamalarımızı yapıyoruz” dedi.

Özellikle takımın iç saha maçları için taraftarın her zaman desteğine ihtiyaç duyduklarını da sözlerine ekleyen Başkan İzol, “Şanlıurfa’mız tek vücut halinde takımına tam destek veriyor. Bizler de bu desteğin en iyi şekilde sonuçlanabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça takımımızın daha nice başarılara imza atacağından şüphemiz yok. Şanlıurfaspor’umuzun yeri Süper Lig’dir. Süper Lig de bize birlik ve beraberlik koşulu ile gelecektir. Tekrardan tüm Şanlıurfa halkına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu