GÜNDEM

Büyükşehir ile ilçe belediyelerinden ortak denetim kararı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Atmaca, İlçe Zabıta Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’nda konuştu. Atmaca, “Birlik beraberlik içerisinde olursak halkın güvenini, sevgini kazanmış oluruz” dedi.

Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde Öğretmen Evi’nde yapılan toplantıya Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca ile ilçe zabıta müdürleri katıldı.

Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, Zabıta Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’nı düzenlemelerindeki amaçlarının zabıta daire başkanlığı ile ilçe zabıta müdürlüklerinin uyum içerisinde olmasının yanı sıra sorunların çözümünü el birliği ile sağlamak olduğunu ifade etti.

 

ATMACA: “BU TOPLANTILARLA SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Uyumlu çalışmanın olduğu yerde yaşamında, düzeninde sağlıklı olacağını belirten Zabıta Daire Başkanı Atmaca, ; “Birlik beraberlik içerisinde olursak halkın güvenini, ; sevgini kazanmış oluruz. Bu toplantılarla sorunlara çözümler üreterek vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmaya çalışmış olacağız. Şanlıurfa 13 ilçesi ile hem coğrafi bakımdan hem nüfus hem de tarih kültür ve gastronomisiyle ; Türkiye’nin ve dünyanın en önemli kentlerinden biridir” ifadesini kullandı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Feyyaz Çelik ise konuşmasında ; bu tür toplantıların ilçelerle Büyükşehir Belediyesi’nin birlik beraberlik içerisinde hareket etmesine vesile olacağını, ; kaynaşmanın yanı sıra iş verimliliğini arttıracağını belirtti.

Konuşmaların ardından ilçelerdeki sorunlar ele alındı. Zabıta hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi için ilçelerde Büyükşehir ile ilçe belediyelerinin ortak denetim yapması kararlaştırıldıı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu