SPOR

Play-off umutları azalıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’da işler yolunda gitmiyor. Son olarak ligin 28. haftasında kendi evinde karşılaştığı Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilli ekibin play off umutları da azaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Şanlıurfaspor, bu sezon beklentileri karşılayamadı.

Şanlıurfaspor sezona Teknik direktör Gürses Kılıç ile başladı. Ligin henüz 3 haftasında Şanlıurfaspor yönetimi teknik adamla yollar ayrıldıı.

Gürsel Kılıç’tan boşalan teknik direktörlüğe genç çalıştırıcı Serdar Bozkurt getirildii. Takımın başında biri kupa, 8’i lig olmak üzere toplam 9 maça çıkan Bozkurt, bu maçlardan 4 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Alınan bu sonuçlardan sonra genç çalıştırıcı ile de yollar ayrıldıı.

TAKIM, ESKİ ÇALIŞTIRICISINA EMANET

Ardından takım tanıdık bir isme emanet edildi. 2017 yılında da takımı çalıştıran Ali Tandoğan,  “Kıramadığım insanlar vardır. Şanlıurfaspor söz konusu olduğunda akan sular duruyor benim için. Birçok takımı geri çevirmeme rağmen bize değer veren yerde olmayı seçtim. Hayırlı olsun” diye duyurdu yeni kulübüyle anlaşmasını.

Sarı yeşilli ekip eski çalıştırıcısıyla da istediği sonuçları bir türlü alamadı. 6 haftada bir galibiyet yüzü göremeyen Tandoğan ile yollar ayrıldıı.

2 GÜNLÜK TEKNİK DİREKTÖR

Yönetim Ali Tandoğan sonra takımın başına teknik direktör olarak Hakan Yılmaz’ı getirdi. Sadece 2 gün takımın başında kalan Yılmaz, ailevi nedenlerle sarı yeşilli ekibin yönetiminden affını istedii.

Şanlıurfaspor yönetimi son olarak takımı yeniden Serdar Bozkurt’a emanet etti. İkinci devreye Bozkurt’la başlayan sarı yeşilli ekip yine istikrarsız bir görüntü çiziyor. Bozkurt yönetiminde 6 maça çıkan takım 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

UMUTLAR BİR BİR TÜKENİYOR

Takım son olarak ligin 28. haftasında kendi evinde karşılaştığı rakibi Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Alınan bu sonuçla 13. sıraya gerileyen Şanlıurfaspor’un şampiyonluk şansı kalmadı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetimindeki takımın play-off için umutları da bir bir tükeniyorr.

Bu sezon oynadığı 23 maçta 7 galibiyet 9 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, topladığı 30 puanla 13. sırada yer alıyor. Urfa temsilcisinin ligin zirvesinde bulunan Pendikspor ile arasındaki puan farkı 24’e yükseldi.

Şanlıurfaspor, ligin 29. haftasında deplasmanda Bucaspor 1928 ile mücadele edecek.

Mücadele 5 Şubat Cumartesi günü 14.00’da Yeni Buca Stadı’nda oynanacakk.

Play off umutlarını yitirmek istemeyen Şanlıurfaspor, bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu