Genel

Gençler sınava rahat hazırlanıyor

Haliliye Belediyesinin eğitime öncelik veren çalışmalarıyla düzenli olarak yapılan ve gençleri geleceğe hazırlayan deneme sınavları devam ediyor. Gençler, deneme sınavlarıyla hem kendilerini ölçüyor hem de zaman kontrolünü sağlıyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, eğitim merkezleri ve kütüphaneler ile öğrencilere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencilerin adresi olan belediye bünyesindeki eğitim merkezleri ve kütüphaneler, gençleri hayallerine hazırlıyor. Sessiz ve nezih ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençler, üniversiteye hazırlık kursuyla da dershane hizmeti alıyor.

Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlarda verdiği konu anlatımlarıyla eksik konularını pekiştirme ve tamamlama fırsatı bulan öğrenciler, deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçüyor. Düzenli olarak yapılan ve gençlerin hem kendilerini ölçme hem de zaman kontrolünü sağlamalarına olanak sağlayan deneme sınavları, Temel Yeterlilik Testiyle (TYT) devam ediyor.

ÖSYM formatında yapılan ve uzman hocaların kontrolünde süren deneme sınavıyla ter döken öğrenciler, sonuçların açıklanmasıyla da netlerini görme şansı yakalıyor. Eksik konularını tamamlayarak, periyodik olarak yapılan deneme sınavlarına düzenli katılım sağlayan gençler, hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Belediye bünyesindeki eğitim hizmetlerinin disiplinli bir şekilde devam etiğini ve gençlere her türlü olanağın sağlandığını belirten gençler, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu