
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı.
Yapılan çalışmalar sonucunda durdurulan bir araçta gerçekleştirilen aramada, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 500 bin TL olan 30 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Operasyon kapsamında 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde suç ve suçlularla mücadelenin, özellikle kaçakçılık faaliyetlerine karşı kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.




