SPOR

Çolak’ın yeni adresi belli oldu

Şanlıurfaspor’un eski oyuncularından ve aslen Şanlıurfalı olan İbrahim Halil Çolak, Vanspor FK ile anlaşıp daha sonra Balıkesirspor’un yolunu tuttu.

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Vanspor FK, 33 yaşındaki sol kanat ve forvet mevkiinde oynayabilen Şanlıurfalı futbolcu İbrahim Halil Çolak ile anlaştı. Van ekibiyle 1 ay antrenmanlara da çıkan Çolak’ın, Vanspor yönetimine ve teknik heyetine hiçbir bilgi vermeden tesisleri terk ederek Balıkesirspor’la sözleşme imzaladığı bildirildi.

Vanspor FK’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yaklaşık olarak bir ay boyunca takımımızla birlikte antrenmanlara çıkan, prensipte her türlü anlaşmaya varılan ve ödemeleri yapılan Halil İbrahim Çolak, teknik heyet ve yönetimimize hiçbir bilgi vermeden tesisleri terk edip Balıkesirsporla sözleşme imzalamıştır. Bu tavır profesyonel bir takım olan Balıkesirspor’a da Çolak’a da yakışık kalmamıştır. Profesyonel bir kulübe ve futbolcuya yakışmayan bu tavrı Vanspor olarak kınıyor ve hukuki olarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunmak istiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu