GÜNDEM

Urfa’da 4 bölgede üst geçit çalışması başlatıldı

Şanlıurfa’da yayaların can güvenliğinin sağlanması amacıyla 4 bölgede üst geçit çalışması başlatıldı.

Kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla yeni bulvarlar ve yeni yolları Şanlıurfalıların hizmetine sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ; yaya can güvenliğinin sağlanması, vatandaşların karşıdan karşıya sorunsuz ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla modern üst geçit çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ; kent merkezinde Şanlıurfa-Mardin Karayolu üzerinde yer alan Yeşildirek Mahallesi, ; Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu üzerinde bulunan ve Okullar kampüsünün yer aldığı Buhara Mahallesi ile Akşemsettin Mahallesini birbirine bağlayan yol ile ; Diyarbakır karayolu üzerinde yer alan Jandarma bölgesi ve Akçakale Yolunda ; üst geçit için ilk kepçe vuruldu. Belirlenen alanlarda üst geçit ayaklarının dikimi için temel kazı çalışması başlatıldıı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve önerileri değerlendirerek ; kentin farklı noktalarında yaya trafiğinin en yoğun olduğu 4 bölgede modern, ; kent estetiğine uygun üst geçitler inşa etmek için kazı çalışması başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu