GÜNDEM

MHP’de kongre heyecanı: 11 ilçede başkanlar belli oldu

MHP Şanlıurfa’da ilçe kongre süreci devam ediyor. MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından dün Eyyübiye, Ceylanpınar, Harran, Viranşehir, Halfeti ve Karaköprü ilçelerinin kongreleri yapıldı. Kongrelerde yeni başkanlar ve yönetimleri belirlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa’da ilçe kongre süreci devam ediyor.

MHP Şanlıurfa İl Başkanlığı şuana kadar Suruç, Siverek, Birecik, Hilvan, Bozova, Eyyübiye, Ceylanpınar, Harran, Viranşehir, Halfeti ve Karaköprü’de kongresini yaptı. Kongresi yapılmayan Haliliye ile Akçakale ilçeleri kaldı.

11 ilçede kongre sürecini tamamlayan İl Başkanlığı, kongresini yaptığı 11 ilçenin 10’nun da mevcut ilçe başkanlarıyla devam etti. Karaköprü ilçesinde ise bayrak değişimi yaşandıı.

İŞTE KONGRE SONUCUNDA SEÇİLEN İLÇE BAŞKANLARI

Karaköprü’de bayram değişimi yaşandıı. 10 yıldır MHP Karaköprü İlçe Başkanlığını yürüten Mahmut Çiftçi’nin yerine Dr. Mehmet İnat seçildii.

Bozova’da Remzi Özaydın, Birecik’te Ömer Güneş, Eyyübiye’de Suphi Hatipoğlu, Ceylanpınar’da Hüseyin Akkuş, Harran’da Halit Özyavuz, Halfeti’de Ali Ağar, Hilvan’da İsmail Yetkin, Suruç’ta Halil Çelikten, Siverek’te Mustafa Fettahlı ve Viranşehir’de Hasan Erdemli ise güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu