GenelGÜNDEMSİYASET

TBMM’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI: AK PARTİ’DEN EYYÜPOĞLU, ÖZALAN VE TURAN İDARE AMİRİ OLDU

28.Yasama Dönemi’nin ikinci devresinde Meclis’te görev alacak başkanvekilleri ve komisyon üyeleri belirlendi; AK Parti’den üç isim TBMM İdare Amirliği görevine getirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), 28. Yasama Dönemi’nin ikinci devresine yönelik görev dağılımı yapıldı. Genel Kurulda gerçekleştirilen oylamalarla TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, İdare Amirleri ve İhtisas Komisyonu üyeleri yeniden belirlendi.

Yapılan seçim sonucunda, TBMM İdare Amirliği görevine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan seçildi. Bu göreve ayrıca CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve DEM Parti Mardin Milletvekili Salihe Aydeniz de getirildi.

Seçim sonrası açıklamada bulunan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Grubu’nun desteğiyle görevine yeniden seçilmekten onur duyduğunu belirtti. “Aziz milletimize ve Gazi Meclisimize aynı inanç ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Eyyüpoğlu, Başkanvekilliğine tekrar seçilen Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’ı ve tüm Divan üyelerini de tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.