Kaymakam Esen, şehit ailelerini ziyaret etti

Haliliye İlçe Kaymakamı Metin Esen düzenli olarak gerçekleştirilen şehit aileleri ziyaretleri kapsamında 1993 yılında Tunceli ilinde Levazım Er olarak askerlik hizmetini yaparken bölücü terör örgütünün şehit ettiği Şehit Kemal Beyaztaş’ın annesi ve babası ile 28 Eylül 1993 tarihinde Suruç’ta bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen cami imamı Şükrü Yavuz’un oğlu Mehmet Yavuz’u ziyaret etti.
 

Ziyaretleri sırasında şehit ailelerinin taleplerini dinleyen Kaymakam Esen, “Bu topraklar için canlarını veren aziz şehitlerimizin milletimize emanet ettiklerinin değerini bilmeye devam edeceğiz. Şehit ailelerimizi sık sık ziyaret ederek onların sürekli olarak yanlarında olmaya çalışıyoruz. Devletimiz ve milletimizle her zaman şehit ailelerinin yanında durmaya devam edeceğiz. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, kendilerine minnettarız” dedi.

 

Kaymakam Metin Esen’e ziyaretinde Haliliye İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen ve Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Gönüllü de eşlik etti.

BİHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu