GenelGÜNDEM

CEYLANPINAR’DA ELEKTRİK PANOSUNDAN DEV YILAN ÇIKTI

Şanlıurfa'da sıcak havalarla birlikte artan yılan vakalarına bir yenisi eklendi; Ceylanpınar TİGEM arazisinde bir elektrik panosunun içinden çıkan dev yılan şaşkınlık yarattı.

Şanlıurfa genelinde evlerde, yerlerinde ve kırsal alanlarda artan yılan görüntüleri halk arasında tedirginliğe neden olurken, Ceylanpınar ilçesinden gelen son görüntü endişeyi daha da artırdı. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait arazide bulunan bir elektrik panosunun içinden kırmızı renkte, oldukça büyük ve uzun bir yılan görüntülendi.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanların doğal yaşam alanlarından çıkarak yerleşim yerlerine yaklaşması beklenen bir durum olsa da, son haftalardaki yoğunluk dikkat çekici seviyeye ulaştı. Özellikle kırsal bölgelerde ve bahçelerde yaşayan vatandaşlar yılan tehlikesine karşı daha fazla kaygı duymaya başladı.

Ceylanpınar’daki olayda dikkat çeken kırmızı renkli yılanın türü hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bölgede zehirli yılan türlerinin de bulunuyor olması, yaşanan vakaların ciddiyetini artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.