GenelGÜNDEM

HALİLİYE’DE OTOBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde iki otobüs şoförü arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi yaralanırken bir kişi gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteyşti Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, şehir içi toplu ulaşımda çalışan iki otobüs şoförü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında iki şoför de yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kavgaya karıştığı belirlenen bir kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.