3. SAYFAGenelGÜNDEM

BELTUR’UN YENİ ADI “URFA HALK EKMEK” OLDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde BELTUR’un isim değişikliği ve 70 milyon TL’lik sermaye artırımı oy birliğiyle kabul edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın üçüncü birleşimi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen gündem maddeleri meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.

Görüşmeler kapsamında belediyeye bağlı iştirak şirketlerinden BELTUR Sosyal Hizmetler Kültür Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin unvan değişikliği konusu ele alındı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda şirketin yeni adının “Urfa Halk Ekmek Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” olarak değiştirilmesi uygun bulundu.

Mecliste ayrıca şirketin sermaye yapısına ilişkin düzenleme de görüşüldü. Sunulan teklifte mevcut sermayenin 70 milyon TL artırılarak 231 milyon TL’ye yükseltilmesi istendi.

Gerçekleştirilen oylamada hem şirketin isim değişikliği hem de sermaye artırımı maddeleri meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.