SPOR

Afyonkarahisar’da Şanlıurfa rüzgarı esti

Türkiye Judo Federasyonu’nun Afyonkarahisar’da düzenlediği Türkiye Şampiyonası’nda minikler kategorisinde Şanlıurfalı sporcular başarı elde etti.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 22- 24 Temmuz tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapıldı.

Müsabakalar sonunda Şanlıurfa’yı temsil eden minik sporculardan 55kg Hüseyin Musri Türkiye Şampiyonu, 50 kg Ahmet Beşaltı Türkiye 2’ncisi ve 26 kg Ercan Kaya Türkiye 3’üncüsü oldu.

Türkiye Judo Federasyonu Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroğlu spor salonunda yapıldı.

Müsabakalar da Şanlıurfa’yı temsil eden sporculardan;

55 kg Hüseyin Musri Türkiye Şampiyonu

50 kg Ahmet Beşaltı Türkiye 2’ncisi

26 kg Ercan Kaya Türkiye 3’üncüsü

30 kg Ahmet Can Çarkçı Türkiye 3’üncüsü

34 kg Abdülbaki Polat Türkiye 3’üncüsü

34 kg Süleyman Kolay Türkiye 3’üncüsü

38 kg Mehmet Emin Toprak Türkiye 3’üncüsü

42 kg Murat Polat Türkiye 3’üncüsü oldu.

Şampiyona sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu, “Şanlıurfa Judo ailesi olarak altyapı çalışmalarına çok ciddi önem veriyoruz ve bu şampiyonada da minik Judocularımızın başarıları ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha ispatlamış oldu. Bir sporcumuz Türkiye Şampiyonu, Bir sporcumuz Türkiye ikincisi, altı sporcumuz ise Türkiye üçüncüsü olarak Şanlıurfa’ya döndüler. Her zaman söylediğimiz gibi gücünü tarihinden alan Şanlıurfa’lı gençlerimize imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur inşallah. Çok mutlu ve gururluyuz. Geleceğin Avrupa ve Dünya Şampiyonu adayları Şanlıurfa’da yetişiyor. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, daha nice başarılar diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailemizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanımız Sn. Metin Baydilli, Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz ve Türkiye Judo Federasyonu Başkan Danışmanı Sn. Ali İhsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu