URFA YEREL HABERLER

Akçakale kesintisiz içme suyuna kavuşuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Akçakale İlçesi için başlattığı 170 km’lik içme suyu şebeke projesi devam ediyor.

Şanlıurfa’nın 100 yıllık altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Akçakale ilçesi içme suyu şebeke projesi için 170 km’lik hat döşemesi ve 4 bin metreküplük içme suyu deposu için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.

Akçakale ilçesinde uzun yıllardır yaşanan içme suyu eksikliğini gidermek için çalışma başlatarak vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ihtiyacı için kentin her noktasında hizmet götüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ilçenin tamamını kapsayacak olan hat döşeme çalışmalarını kısa sürede bitirmeyi planlıyor.

Kentin altyapı ihtiyacına yönelik çözüm üretmeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Akçakale ilçesinde sürdürdüğü içme suyu şebeke projesi için ilçe sakinleri yapılan hizmetlerden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkürlerini etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu