GÜNDEM

Ramazan ayında Ekinci’den vatandaşlara ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hafta sonu ziyaretlerini sürdürdü.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ; belediye meclis üyeleri ile birlikte hafta sonu mesaisine vatandaşları ziyaret ederek başladı.

Taziyeleri de ziyaret ederek vatandaşların acısını paylaşan Ekinci, ailelere başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Başkan Ekinci, daha sonra Karacadağ Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Öte yandan, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği iftar programına katılan Başkan Ekinci, ;  iftarın ardından Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden aileleri ziyaret ederek, Ramazan-i şeriflerini tebrik etti.

Ev ziyaretlerinin ardından aynı mahallede bulunan esnafları da ziyaret eden Ekinci, ; esnaflarla hem sohbet etti, hem de sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşların sahur sofralarına da konuk olan Başkan Salih Ekinci, ; “Dayanışmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin hat safhada olduğu Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimini vatandaşlarımızla gönül gönülle yaşamaya devam ediyoruz. Bu mübarek günlerde bizlere kapılarını ve gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerime ; şükranlarımı sunuyorum. Güler yüzlerini ve sıcak sohbetlerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Ekinci, hafta sonu ziyaretlerine Şanlıurfa Zemzem Derneğinin Tepret Camiide yetim çocuklar için düzenlediği iftar programı ile nokta koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu