GÜNDEM

Başkan Kuş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların, yaşamın her anında yanlarında olan en değerli varlıklar olduğunu kaydetti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır” ; ifadesini kullanan Başkan Kuş, mesajında şunları kaydetti:

“Bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren bizlere sevgiyi ve saygıyı aşılayan en değerli varlıklarımız olan kadınlarımızın sadece bir gün değil her gün yanındayız. Hayıtımızın her anında yanımızda olan kadınlarımız için ne yapsak azdır. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemek ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık göstermektir. Bizler de hem şahsımız hem belediyemiz olarak ; göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin tüm kadınlarına pozitif ayrımcılık gösteriyoruz. Bu vesileyle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; hayatımızın her anında yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakar kadınlarımızın annelerimizin, kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu