GÜNDEM

Baydilli Seyrantepe’de sorunları yerinde inceledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Seyrantepe Mahallesinin sorunlarını yerinde tespit etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı alan gezilerini sürdürüyor. Başkan Baydilli, ; Seyrantepe Mahallesinde teknik ekibiyle birlikte sorunları yerinde tespit edip sorunların giderilmesi yönünde talimat verdi.

Başkan Baydilli’ye alan gezisinde Karaköprü Belediyesi Meclis Başkanvekili Şıh Müslüm Korkmaz, ; belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ; “Meclis Başkanvekilimiz, başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp ilçemizin en genç yerleşkesi olan Seyrantepe Mahallemizde sokakları adım adım dolaştık. Seyrantepe Mahallemiz son açıklanan verilere göre ; 32 bin 706 kişi ile en fazla nüfusa sahip mahallemiz oldu. Tabi nüfus arttıkça ihtiyaçlar ve talepler de artış gösteriyor. Biz de bu talepleri karşılamak adına erkenden çıkıp geziyoruz, vatandaşlarımızla konuşuyoruz, sorunları inceleyip istişare ediyoruz ve eksikleri tespit ediyoruz.

Bizim tek işimiz Karaköprü’yü daha güzel hale getirmek ; vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde burada yaşamasını sağlamaktır. Seyrantepe Mahallemize de bugüne kadar güzel hizmetler kazandırdık ancak her gün büyüyen bir mahalleye daha fazla hizmet etmemiz gerekiyor. Biz de ekibimizle, ; personelimizle hizmetin en iyisini sunmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu