GÜNDEM

Vali Ayhan Akçakale’de 24 derslikli okulun temel atma törenine katıldı

Şanlıurfa Valisi Ayhan, Akçakale’de yapımına başlanan 24 derslikli okulun temel atma törenine katıldı.

Törene, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve ilçe protokolü katıldıı.

Temel atma töreninde konuşan Vali Ayhan fiziksel altyapının süratle geliştirileceğinin müjdesini verdi. Vali Ayhan, derslik sayılarının yetersiz olduğu ve yakın zamanda Şanlıurfa’ya 8000 derslik daha kazandıracaklarını belirtip, gerekli çalışmalarının yapıldığı söyledi.

Vali Ayhan, temel atma töreninin ardından Akçakale Belediyesine ait olan fabrika inşaat alanında incelemelerde bulunduu.

İlçemizde istihdam oluşturacak yatırımlara her türlü desteğin verileceğini belirten Vali Ayhan, KOSGEB işbirliği ile yapılmakta olan fabrika inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Akçakale ziyaretleri kapsamında son durağı ise yapımı tamamlanan TOKİ Konutları oldu. Vali Ayhan, hazır durumda olan daireleri gezerek, “İlçemizde konut ihtiyacı kalmayacak. Bu güzel projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından ötürü teşekkür ederim.” İfadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu