URFA YEREL HABERLER

Depremde hasar gören Dergah camiindeki onarım sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından hasar alan Balıklıgöl platosundaki Dergah Camii’nin minaresinde bakım ve onarım çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Koruma, Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEM), kentte hasar gören yapılara yönelik bakım ve onarım çalışmasını sürdürüyor.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından hasar alan Balıklıgöl platosundaki Dergah Camii’nin minaresinde ekipler tarafından bakım ve onarım çalışması başlatıldıı.

Caminin yıkılan minaresi kesme Urfa taşıyla yeniden onarılıyor. Mimari yapıya uygun inşaat çalışmalarının devam ettiği Camideki bakım ve onarım çalışması en kısa zamanda tamamlanacakk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.