GÜNDEM

Ekinci, Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü aldı

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci, Ankara’daki temasları kapsamında, ilçeye yeni yapılması planlanan spor tesisleri için Bakan Kasapoğlu’ndan destek sözü aldı.

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştü.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Ekinci, ; Viranşehir’de yapılacak yeni spor tesisleri için maddi destek talebinde bulundu.

Bakan Kasapoğlu, Viranşehir’de yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, ; ilçeye yeni yapılacak spor tesisleri için de destek sözü verdi.

Başkan Ekinci ise, Viranşehir’e yapılan ve yapılacak yatırımlarda emeği geçen Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti.

EKİNCİ: “GENÇLİK İÇİN YENİ YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ekinci, “Bu kapsamda Ankara’da çeşitli temaslarda bulunuyoruz. Viranşehir’de gençliğe yönelik yapacağımız yeni yatırımlar konusunda Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile görüştük. Kendisinden bu konuda beklediğimiz destek sözünü aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte Viranşehir gençliği için yeni yatırımlar yapacağız” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu