SPOR

Esentepe semt sahasının yapımı tamamlandı

Karaköprü Belediyesi, Esentepe Mahallesinde gençlerin talebi üzerine çalışmalarına başladığı sentetik çim sahanın yapımını tamamladı.

Karaköprü Belediyesi, Esentepe Mahallesine yeni bir çim saha kazandırdı. Esentepe Mahallesinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin saha gezisi sırasında gençlerin kendisinden talebi üzerine yapılması için talimat verdiği sentetik çim sahanın yapımı kısa sürede tamamlandı.

Esentepe Mahallesinde kullanılmayan pazar yeri sökülerek sentetik çim sahaya çevrildii.

İlçede gençler için kalıcı hizmetler yapma hedefiyle sentetik çim sahalar kazandırdıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Esentepe Mahallesinde de gençlerin rahatlıkla futbol oynayıp spor yapacağı bir saha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Esentepe Mahallemizde sabah gezilerimiz sırasında gençlerimizin bizden saha talebi oldu. Biz de gençlerimiz için kalıcı yatırımlar yapmak isteğimizle bu talebi yerine getirmeye çalıştık. Bu anlamda Esentepe Mahallemizde kullanılmayan bir pazar yeri vardı ve bunu sentetik saha olarak değerlendirmek istedik. Kısa sürede sentetik çim sahamızın yapımını tamamladık ve şu anda mahalledeki çocuklarımız oradan faydalanıyor.  İki tane okulun ortasında olan bu sahamızdan öğrencilerimiz de faydalanıp çeşitli spor turnuvaları yapabilecekk. Sentetik çim sahamız Esentepe Mahallemize, gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu