GÜNDEM

Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi seçime gidiyor

Pandemi nedeniyle ertelenen Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi seçiminin Haziran ayının 15 ile sonuna kadar yapılması planlanıyor. 

Mevcut yönetimin beklentileri karşılayamaması, Başkan adayı Halil Polat’ın elini oldukça güçlendiriyor.  Polat’ın seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılırken destekler her geçen gün çığ gibi büyüyor. 

Başkan adayı Halil Polat, daha önce yaptığı bir açıklamada “Evren Sanayi Sitesi hizmete aç, sahipsiz ve rant peşinde koşanların adresi olmayacak. Evren Sanayi Sitesinin mevcut yönetimi hizmette sınıfta kalmıştır 1700 işyeri olan yaklaşık 7500 esnafın çalıştığı sanayimizde bir sağlık ocağı bulunmakta, sanayimiz hırsızların yuvası haline gelmiş her sabah bir esnafımızın canı yanmaktadır. Mevcut yönetim Güvenliği dahi sağlayamamıştır sanayimizin giriş çıkışları her gün çileye dönüşmüştür inşallah bizler seçilince elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız” ifadelerini kullanmıştı. Tüm sözlerinin arkasında duracağını belirten Polat, yapılacak olan seçimlerin tüm esnafa hayırlı olmasını diledi.

Bir Yorum

  1. Doğru demiş helil başkan o hırsızları yetiştiren kendisi yüzüne ne desen kızarmaz adamın Kooperatifi var kurmuş millet itibar etmiyor. Hazır Kooperatife göz dikti amacı rant ve hırsızlık sizde böyle insanları haber yapisiz gerçi sizin haber site kim giri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu