GÜNDEM

Fakıbaba buzları eritti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, uzun zamandır kırgın oldukları bilinen eski çalışma arkadaşları Emin İzol ve Habib Arslan ile bir araya geldi.

Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı döneminde gerekse de Bakanlık yaptığı dönemde Emin İzol ve Habib Arslan’ı ekibine alarak, uzun süre birlikte çalışmıştı. Ancak Fakıbaba ile eski çalışma arkadaşları,  2018 genel seçimleri sırasında stratejik ve yöntem konusunda ters düştü. Araları uzun zamandır kırgın olan Fakıbaba ve eski mesai arkadaşları, yakın ortak arkadaşları Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ın girişimleriyle bir araya gelerek buzları erittiler. Fakıbaba ve beraberindekileri, hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Arslan, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından “Şanlı şehrimize 25 yıldır hizmet veren değerli büyüğüm Ahmet Eşref Fakıbaba, kadim dostlarım Emin İzol ve Habib Arslan ile bir araya geldik. Hem dünü hem bugünü andık. Ülkemize ve şehrimize hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu