GÜNDEMSİYASET

FAKIBABA, ŞANLIURFA’YI ZİYARET EDİYOR!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere yola çıkıyor.

Ahmet Eşref Fakıbaba, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili, 12 Eylül Perşembe akşamı memleketi Şanlıurfa’ya gelecek.

Fakıbaba, Şanlıurfa’da yaklaşık bir hafta süresince çeşitli ziyaretlerde bulunacak ve İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ile ilçe teşkilatlarının yeniden yapılandırılması için görüşmeler yapacak.

Son günlerde İYİ Parti Genel Merkezi, il ve ilçe başkanlarını görevden almıştı. Yeni yapılanma için Ahmet Eşref Fakıbaba görevlendirilmişti.

Genel Merkez’den yapılan açıklamada, “Şanlıurfa ilimizde partimizin yeniden yapılandırılması çalışmaları çerçevesinde 29 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla, il ve ilçe teşkilatlarının görevine son verilmiştir. Görev süresi boyunca hizmet eden İl Başkanımız Sayın Muhammed Ali Arusoğlu ve tüm ilçe başkanlarına teşekkür ederiz. Şanlıurfa’nın yeniden yapılandırılması sürecinde Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba Teşkilat Başkanlığımız tarafından görevlendirilmiştir” denildi.

 

 

ÇAĞRI HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.