URFA YEREL HABERLER

Haliliye’de doğalgaz çalışmaları başladı

Haliliye’de 3 mahallede doğal gaz çalışmaları başlatıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde doğal gaz çalışmalarına başlandığını belirtti.

Canpolat, Haliliye’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Mehmet Canpolat’ın müjdesini verdiği doğal gaz çalışmaları, bugün Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerinde başladı. Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve meclis üyelerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat, doğal gazda ilk kazı çalışmalarının başladığı mahallelerde incelmelerde bulundu.

Canpolat, 3 mahallede yaptığı saha gezilerinin ardından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizin merkez mahallelerinden Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallelerimizle ilgili doğalgaz çalışması başlatmıştık. Buradaki vatandaşlarımız muhtarımız üzerinden hem ön abonelik işlemlerini tamamlamışlardı, hem de yaptığımız görüşmeler sonucunda bu mahallelerimize doğal gaz getireceğimizin sözünü verdik. Bununla ilgili Meclisimizden karar aldık. Bu mahiyette doğal gaz firması ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu yıl itibariyle Bağlarbaşı, Yavuz Selim ve Süleymaniye Mahallerimizde de, doğal gazda ilk kazmayı vurduk. Burada inşallah önümüzdeki dönemde de devam edecek şekilde mahallerimizin tamamı doğal gaza kavuşacak. Haliliye merkezle ilgili 32 mahallemizin tamamında doğal gaz olmuş olacak. Vatandaşlarımız konforlu bir yaşam sürsün diye Haliliye Belediyesi olarak tüm müdürlüklerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallerimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu