3. SAYFAASAYİŞ

Hayatını kaybeden meclis üyesi anıldı

Haliliye Belediye Meclisi, Temmuz ayı 4. Olağan Meclis Birleşiminde, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden meclis üyesi anıldı.

Haliliye Belediye Meclisi Temmuz ayı 4. Olağan Birleşimi, Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis toplantısı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda, İmar komisyonuna havale edilecek konular ve imar komisyonundan gelen raporlar konuşuldu. Mecliste koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Çellik te anıldı.

“MECLİS ÜYEMİZİN VEFATI BİZİ DERİNDEN ETKİLEDİ”

Mecliste bir konuşma yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bugün acı bir gün yaşıyoruz. Kıymetli yol arkadaşımız, değerli meclis üyemiz Ahmet Çellik kardeşimiz bugün vefat etti. Meclis üyemizin vefatı bizi derinden etkiledi. Ahmet kardeşimiz bilindiği gibi temiz, dürüst. Partimiz içerisinde davasına sadık bir isimdi. Ahmet kardeşimiz çok müstesna bir idi. İnşallah rabbim bu korona belasını tüm dünyanın üzerinden kaldırır. Bizlerde bu bilinçle daha dikkatli davranmamız gerekiyor. Sosyal alanda korona kurallarına dikkat edip aşılarımız yapalım. Acı kaybımızla birlikte arkadaşlarımız hazırlamışlar, değerli Ahmet kardeşimizin fotoğrafını koymuşlar. Kendisini ölümsüzleştirmek adına fotoğrafını koltuğa koymuşlar. Hepimiz üzgünüz. Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Allah tekrardan rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu