SİYASET

Kırıkçı’dan AK Parti’nin Kuruluş Yıldönümü mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti’nin kuruluşunun 20. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Kırıkçı, mesajında partisinin 20. yılını kutlayarak, hizmet ve dava aşkıyla bütünleşerek ilerleyen AK Parti’nin büyük bir azim ve kararlılıkla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyeceğini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Partisinin 20. Yıl münasebetiyle yayınladığı mesajda ‘Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimiz “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla çıktığı yolda hizmetlerle ve başarılarla dolu 20 yılı geride bıraktı. AK Parti kurulduğu günden bu yana ülke siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, ’milleti yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini şiar edinerek girdiği her seçimde milletin teveccühünü kazanarak güçlenmiş bir şekilde yoluna devam eden hizmet hareketidir. AK Parti Şanlıurfa teşkilatı olarak bizler de ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan riyasetinde hükümetimiz ve AK Kadrolarımızla Şanlıurfa’mızda dağ gibi sorunları Dağ gibi hizmetlere dönüştürdük. Yine halihazırda milletimizin beklentileri ve taleplerini dinlemeye ve sorunları kararlılıkla çözmeye devam ediyoruz.’ Dedi.

Başkan Kırıkçı, partisinin hedeflerine de değinerek, ‘ AK Kadrolar olarak Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizle koyduğumuz hedeflerimize ulaşmak için gece-gündüz çalışacağız. Bunda en büyük pay tabii ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ona inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizindir. Aziz Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bundan dolayı milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz. Siyaset tarihimize adını her alanda altın harflerle yazdırmış olan AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her daim güçlü ve dinamik teşkilatlarımızla ülkemizi ve Şanlıurfa’mızı aydınlık yarınlara taşıyacak partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle partimizin 20. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.’ İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu