GÜNDEM

Komedi severlere güzel haber! Urfa’da yepyeni dizi çekiliyor

Şanlıurfalı tiyatrocu Hasan Ocakoğlu, hem senaristliğini hem başrol oyunculuğunu üstlendiği yerel bir dizinin çekimine başladı. "Teşkale" isimli komedi dizisi yakında izleyicisi ile buluşacak.

Dizi ve filmlerin gözde platolarından biri haline gelen Şanlıurfa’da yepyeni bir dizi çekiliyor.

Şanlıurfalı tiyatro oyuncusu Hasan Ocakoğlu yerel komedi dizisi için kolları sıvadı. Oyuncu Ocakoğlu “Teşkale” isimli bir dizi yazarak hem senaristliğini üstlendi hem de dizide başrol olarak rol aldı.

Mahmut Kemal Açıkyol’un da yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri; tarihi ve kültürel dokusu ise son yıllarda yapımcıların tercih ettiği kent Şanlıurfa’da başladı.

Urfa kültürünü ve şivesini bir mahalle komedisi olarak yansıtacak, ; olduklarından farklı görünmeye çalışan insanların içinde bulundukları telaşın izleyiciye aktarılacağı dizinin, ;çok yakında Youtube video paylaşım platformu üzerinden izleyici ile buluşacağı öğrenildii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.