Mahmut Demir’den Polis Haftası Mesajı
Temiz Toplum Federasyonu Genel Başkanı Mahmut Demir, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Mahmut Demir mesajında,
Polis denilince akıllara asayiş, huzur ve güvenin geldiğini vurgulayarak; “Türk Polisi denilince de, bunlara ilaveten akıllara şefkat, merhamet, bağlılık, sadakat, özveri ve fedakârlık gelmektedir. Hal böyle olunca, Türk Polis Teşkilatı demek; milleti için her halde ve her koşulda seferber olmuş vatan evlatlarını bir arada bulunduran çatı demektir, ocak demektir. Allah, ’Türk Polisi’ olmak gibi şerefli bir payeyi göğüslerinde taşıyan vatan evlatlarını ocaklarına ve milletimize bağışlasın dedi.
Başta Şanlıurfa olmak üzere, yurdun dört bir yanında görev alan tüm polislerimize kolaylıklar diliyor, bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’mızın 175’inci kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum. İlaveten teşkilatımızı iftihar kaynağımız haline getiren ve şehitlik gibi mukaddes bir mertebe ile şerefyab olan polislerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize de, esenlik dolu nice yıllar diliyorum” dedi.