GÜNDEM

MHP’li Fettahlı’dan Siverek için çağrı

MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, Siverek’e yapılacak güzel hizmetler için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a sahip çıkılmasını istedi.

MHP Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde Siverek’te geçmişten bu yana sorun haline gelen su sorununun hemşerileri tarafından haklı talepler haline geldiğini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Yeni belediye yönetimimiz göreve gelir gelmez bu sorunla karşı Karşıya kalmıştır.. Hemşerilerimizin de takdirine sunarım ki gerek Belediye Başkanımız gerekse yönetimi ilk dakikadan beri bu konu hakkında mücadele vermiş ve çözüm noktasında seferber olmuşlardır. Cumhur ittifakı olarak görevimizin farkındayız. Yalnız Ak Parti Milletvekilimiz Sn.Kasım Gülpınar Bey’in ilk günden itibaren mücadele, azim ve sorunla ilgili hassasiyetini yakından şahit ve tanığım. Sayın vekilimiz bu konuyla yakından ilgilenmiş, bu sorunun bir daha yaşanmaması için var gücüyle mücadele etmektedir…

“GÜLPINAR’IN YANINDAYIZ”

Cumhur ittifakı olarak Kasım Gülpınar Bey’i şahsi yönde çıkar amaçlı yıpratmaya, lekelemeye, hedef göstermeye yeltenenlere karşı yanındayız ve tarafındayız. Kasım Gülpınar Bey’in hizmetine şahidiz, azmine şahidiz, Siverek için mücadelesine şahidiz… STK’larımızdan, muhtarlarımızdan ve hemşerilerimizden ricam odur ki: Siverek için güzel hizmetler için vekilimizin ve belediyemizin yanında olalım, Hep beraber var gücümüzle sorunlarımızı çözelim. İnanıyorum Ki STK temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve hemşerilerim çağrıma kulak verecek. Kasım Gülpınar Bey’in hizmetlerine, mücadelesine, onlarda şahitlik edecektir. Saygılarımla…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu