GÜNDEM

Oyunculuğa merakı olanlara güzel haber

Şanlıurfa’da Göbeklitepe Kültür ve Sanat Tiyatrosu adı altında çalışmalarını sürdüren Tiyatro Eğitmeni ve Tiyatro Oyuncusu Halil Dağ ve ekibi, yaz aylarında tiyatro eğitim atölyesi açarak gençlere ve yetişkinlere sahne ve oyunculuk eğitim veriyor.

Göbeklitepe Kültür ve Sanat Tiyatrosu adı altında çalışmalarını sürdüren Tiyatro Eğitmeni ve Tiyatro Oyuncusu Halil Dağ ve ekibi, her pazar bir köye giderek köyde yaşayan çocuklara, çocuk tiyatrosu ve sahne etkinliği düzenlemekte.

GELECEĞİN EKRAN YÜZLERİ BURADA YETİŞİYOR

Etkinlik öncesi yüz boyası, etkinlik sonunda da hikaye kitabı, boyama kitabı ve sosis balon dağıtılıyor. Yaz dönemine kadar çalışmalarını sürdüren ekip yaz aylarında tiyatro eğitim atölyesi açarak gençlere ve yetişkinlere yönelik sahne ve oyunculuk eğitimi veriyor. Bu atölyede eğitim görenlerle yine pazar günleri köylere gitmeye devam ediyor.

ATÖLYEDE ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER VERİLMEKTE

Atölyede; temel oyunculuk eğitimi, tiyatro eğitimi kamera önü oyunculuk eğitimi, ses eğitimi, metin çözümleme ve işleme genel yetenek eğitimi, sahne eğitimi, sunuculuk eğitimi, toplumsal bilinç eğitimi ve genel toplum ahlakı eğitimi veriliyor.

Atölyenin açılma amacı, genç ve yetişkin vatandaşlara çeşitli eğitimler verilip yeni oyuncular yetiştirmek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu