SAĞLIK

Sağlık tesisinin temeli atıldı

Karaköprü’de 9 birimlik aile sağlığı merkezi ile 112 komuta merkezinin içinde bulunacağı sağlık tesisinin temel atma töreni gerçekleşti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 9 birimlik aile sağlığı merkezi ile 112 komuta merkezinin içinde bulunduğu ; sağlık tesisinin inşasını yurt dışında yaşayan Şanlıurfalı hayırsever Mahmut Öncel üstleniyor.

Tesisin temel atma törenine Öncel ailesinin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ; İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet başkanları ve vatandaşlar katıldıı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm törende yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün arsasını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi’nin çabalarıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi ile hayırsever Mahmut Öncel de inşaatını yaparak altı ayda inşaatını tamamlayarak hizmete sunmayı planladığımız 9 birimlik aile sağlık merkezi ile 112 komuta merkezinin temelini attık. Sağlık konusunda çok duyarlı bir millet olmanın gururunu taşıyoruz. Şanlıurfa Karaköprüde içerisinde 9 birimlik aile sağlık merkezi ile 112 komuta merkezi olan 2000 metrekarelik alanda 1500 metrekare kapalı alanı olan bir sağlık tesisi kazandırıyor. Bu tesisin yapımı ile Karaköprü’de 7/24 hizmet veren Çocuk Polikliniklerinin yer açısından genişlemesi rahatlaması için, bu sağlık tesisi önem arz edecektir”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu