Şanlıurfa’da ‘Hüsnü Hat’ kursu açılacak

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde 1990 yılında kurulan Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV), gerçekleştirdiği hizmetlerde ihtiyaç ve beklentiye cevap vermeye, bir o kadar da farklı olmaya özen gösterirken, bilimden sanata, kültürden, folklora geniş bir yelpazeye yaydığı faaliyetlerinde her yıl daha güzelini başarmayı ilke edindi.
Toplumun kültür düzeyini yükseltmek, kişilerin gelişimlerini artırmak, bilgi, beceri kazandırmak, üst öğretime hazırlamak, kültürel değerlerimizi korumak ve yaygınlaştırmak amacıyla ŞURKAV tarafından önceki yıllarda açılan Hüsnü Hat kurslarına katılıp belge almaya hak kazananlara, Hüsnü Hat sanatını geliştirme-olgunlaştırma kursu açılacak.
Ücretsiz olarak verilecek olan Hüsnü Hat sanatını geliştirme-olgunlaştırma kurslarına müracaatlar 13-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Yusufpaşa Mahallesindeki ŞURKAV İdare merkezinde yapılacak.
BİHA