3. SAYFAGÜNDEMURFA YEREL HABERLER

ŞANLIURFA VALİLİĞİ’NDEN DÜĞÜN SALONUNDAKİ SİLAH OLAYIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Eyyübiye’deki bir düğün salonunda meydana gelen ve sosyal medyada büyük ilgi gören havaya ateş etme olayına ilişkin Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayı gerçekleştiren kişinin hızla yakalanıp adli mercilere teslim edildiği ifade edildi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki bir düğün salonunda meydana gelen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran havaya ateş etme olayına dair Şanlıurfa Valiliği’nden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, olayın 7 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştiği belirtildi. Valilik, ateş eden kişinin hızla yakalanıp adli mercilere sevk edildiğini ve gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Sosyal medyada ve haber sitelerinde yer alan Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde bir düğün salonunda havaya ateş edilmesi görüntüleri üzerine emniyet birimlerimiz tarafından yapılan araştırmada, olayın 07.08.2024 tarihinde düğün sırasında yaşandığı tespit edilmiştir. Ateş eden kişi yakalanmış ve adli işlemler başlatılmıştır. Ayrıca, işletme sahibi hakkında da yasal işlemler yapılmış ve iş yeri ile ilgili idari işlemler gerçekleştirilmiştir. İl genelinde kamu düzenini bozan ve genel güvenliği tehlikeye atan hiçbir davranışa müsaade edilmemekte ve gereken önlemler en hızlı şekilde alınmaktadır.”

 

 

ÇAĞRI HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi devre dışı bırakın.