URFA YEREL HABERLER

Şanlıurfa’da depremden etkilenen çocuklar için etkinlik

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremden en çok etkilenen Şanlıurfalı çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren kapılarını vatandaşların barınmaları için açan fuar merkezinde kalan çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Altın Adımlar Kreş Anaokulu yönetimi ve gönüllüleri tarafından çocuklara balon dağıtıldı. ‘’Çocuklar Gülsün Dünya Gülsün’’ projesi kapsamında çocuklarla düzenlenen etkinlikte minikler gönüllerince eğlendi.

Çocukların yüzlerini rengârenk desenler çizen görevliler balon dağıttıkları çocuklarla güzel vakit geçirerek bir nebze de olsa depremin acılarını unutturmaya çalıştı.

Gönüllülerle çocuklara yönelik etkinlik düzenlediklerini anlatan Altın Adımlar Kreş ve Anaokulu Müdürü Fadime Badıllı ‘’5 gündür sahada gördüğüm tek şey çocukların gözlerindeki endişe ve korku, onlar için neler yapabiliriz dedik ve arkadaşlarımızla beraber güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımız çok mutlu oldu’’ diye konuştu.

Oyun etkinliklerine katılan çocuklar ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu