SPOR

Şanlıurfa’da ‘Harekete Geç’ etkinliği

Şanlıurfa Spor Lisesi’nin farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir alışveriş merkezinde düzenlediği masa tenisi turnuvası ile aerobik dans gösterisi ilgi gördü.

Şanlıurfa Spor Lisesi, farkındalık oluşturmak ve sporla gençleri buluşturmak için ; 12-14 Mart tarihlerinde alışveriş merkeziyle birlikte masa tenisi turnuvası ve aerobik dans gösterisi etkinliği düzenledi.

Herkesi sporla buluşturmak için düzenlenen etkinliğe 150 sporcu katıldı.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vatandaşlardan ilgi gören etkinliği organize eden Şanlıurfa Spor Lisesi öğretmenlerinden Hüseyin Çiftçi ve Sevda Özbey, ; sporla Şanlıurfalıları buluşturabilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini vurguladı. Öğretmenler, “Önümüzdeki günlerde spora katkı sunmak adına bizler yepyeni etkinliklerle inşallah tekrardan buluşuruz. Sporu seviyorsanız o zaman haydi Şanlıurfalı sizler de harekete geçin” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Spor Lisesi Müdürü Diyar Kandemir ise, “Gençlerimizin sporla buluşması için öğretmen ve öğrencilerimizle beraber ortak noktada buluşarak çok güzel farkındalık etkinlikleri düzenleyeceğiz. Emeği geçen katkı sunan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu