SPOR

Şanlıurfaspor’dan stadyumlardaki görüntülere ilişkin açıklama

Şanlıurfaspor, son günlerde bazı stadyumlarda meydana gelen görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin Konyaspor ile oynadığı karşılaşmadan sonra dün akşam Beşiktaş- Antalyaspor maçı sırasında da “hükümet istifa” sesleri yükseldi. Stadyumlardaki taraftarlardan yükselen sloganlara ilişkin siyasilerden de açıklamalar geldi.

Şanlıurfaspor da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu sürecin tüm sorunları ortadan kaldırarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirecek bir dönemi beraberinde getirdiğini kaydetti.

Şanlıurfaspor’un açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

Ülkemizin içerisinde bulunduğu süreç, tüm sorunlarımızı rafa kaldırarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu pekiştirecek bir dönemi beraberinde getirmiştir. Tüm bu acılarımız tazeliğini korurken stadyumlardan gündeme yansıyan görüntülere karşı Şanlıurfaspor Kulübümüz duruşunu bir kez daha hatırlatma gereği duymuştur.

Kulübümüz her zaman olduğu gibi Devlet-Millet birlikteliğini bu süreçten sonra da aynı kararlılıkla sürdürecek ve temelindeki bu anlayışı kendine yakışır bir şekilde futbola yansıtacaktır. Yas gününde yas tutan ve birlik, beraberlik çağrısını tekrarlayan kulübümüz, bu süreçte herkesi sağduyuya davet etmektedir”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu