SPOR

Şanlıurfaspor’un gol kralı Sinan Kurumuş’tan flaş açıklama!

Şanlıurfaspor’da, TFF 2. Lig Beyaz Grupta geçen sezon gol kralı olarak dikkatleri üzerine çeken Sinan Kurumuş’un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Kurumuş, takımdaki geleceğine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta geçen sezon ilk yarı sonunda Tarsus İdman Yurdun’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan Sinan Kurmuş, grupta gol kralı oldu. Şanlıurfaspor’un ileri uç oyuncusu Kurumuş, eski takımında 16 maçta 6 gol kaydederken, Şanlıurfaspor formasıyla çıktığı 17 maçta 10 defa filleri havalandırdı. Başarılı bir sezon geçirerek dikkatleri üzerine çeken Kurumuş’un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu.

Sinan Kurumuş, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“2-3 GÜNE NET BİR ŞEYLER OLUŞUR”

Sarı yeşilli takımda kalıp kalmayacağına ilişkin kulübüyle görüşmeleri sürdürdüğünü belirten Kurumuş, şunları kaydetti:

“Yazdığım her şeyi yanlış anlamanızdan dolayı böyle bir açıklama gereği duydum. Kulübümle 1 yıl daha sözleşmem devam etmektedir. Şu an için hiçbir takımla anlaşmadım. Kulübümle aramızda ufak bir pürüz var onu halletmeye çalışıyoruz. Başkanımız Emin Yetim ile görüşmelerimiz devam ediyor ve bana yardımcı olmak için her şeyi yapıyor. Ben size söz verdiğim için kalma adına üzerime düşen tüm fedakarlığı yaptığımı belirtmek isterim. 2/3 güne net bir şeyler oluşur diye düşünüyorum. Olmaz ise sözleşmemdeki ‘serbest kalma bedeli maddesiyle’ sizleri severek ayrılacağımı bilmenizi isterim”.

Geçen sezonu grupta 16 golle gol kralı olarak tamamlayan Sinan Kurumuş, iki sezon önce de 27 golle gol kralı olarak iki sezon üst üste bu unvanı elde etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu