URFA YEREL HABERLER

Zakkum’a bir tepki de Beyazgül’den

Urfa’da gündemden düşmeyen konser sonrası Zakkum’dan, konser öncesi gelen tepkilere karşı açıklama gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül de Zakkum’un açıklamalarına tepki gösterdi. Beyazgül, “Fikirlerini özgürce ifade edenler ne din istismarcısı ne de karanlık beyinlerdir” ifadesini kullandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserler kapsamında, Zakkum dün akşam Şanlıurfa’da sevenleri ile buluştu.

ZAKKUM GRUBUNUN KENTTEKI KONSERI ÖNCESI FARKLI KESIMLERDEN TEPKILER YÜKSELIRKEN, ZAKKUM’DA KONSER SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI. ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL’DE ZAKKUM’UN AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ.

“FİKİRLERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDENLER NE DİN İSTİSMARCISI NE DE KARANLIK BEYİNLERDİR.” DİYEN BEYAZGÜL, ZAKKUM’DAN ÖZÜR BEKLEDİKLERİNİ BELİRTEREK, ŞUNLARI KAYDETTİ:

“ŞANLIURFA’DA YAŞAYAN 2,5 MILYON NÜFUSUN KARDEŞLIĞI DÜSTURUYLA YOLA ÇIKTIK. FIKIRLERINI ÖZGÜRCE IFADE EDENLER NE DIN ISTISMARCISI NE DE KARANLIK BEYINLERDIR. BU TÜR ITHAM SAHIPLERININ YANLIŞLARINDAN DÖNME ERDEMINI VE ÖZÜR DILEMELERINI BEKLIYORUZ.

ÖTE YANDAN KONSERE GIDEN BINLERCE KIŞI BIZIMDIR VE KARDEŞIMIZDIR. KARDEŞLIĞIN ŞEHRINDE KARDEŞÇE YAŞAYIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞIZ.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu