3. SAYFAASAYİŞ

Suruç’taki silahlı saldırının perde arkası belli oldu

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde otomobilde uğradığı silahlı saldırıda ölen baba Kadir Altın (37) ile ağır yaralanan oğlu Yusuf Altın’ın yaklaşık 5 ay önce işlenen bir cinayettin devamı sonucu vurulduğu iddia edildi.

Olay, dün Suruç ilçesine bağlı 11 Nisan Caddesi üzerinde yaşanmıştı. İddiaya göre, Kadir Altın ile oğlu Yusuf Altın’ın içerisinde bulunduğu park halindeki 34 RU 7843 plakalı otomobile, henüz plakası tespit edilemeyen başka bir otomobilden silahla ateş edildi. Kurşun yağmuruna tutulan olayda otomobildeki baba ve oğlu ağır yaralanmıştı. Baba ve oğlu çevredeki vatandaşlar tarafından özel araçla Suruç Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste baba Kadir Altın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, oğlu ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa’ya sevk edildi.

İlçede çalışma başlatan cinayet büro ekipleri, Kadir Altın’ın ölümünün 9 Nisan 2021 tarihinde Adana Hipodromu’nun ahırların olduğu yerde seyis olan Selçuk Turan ve Fırat P., alacak-verecek yüzünden bıçakla kavga etmesi sonucu Selçuk Turan’ın ölümüyle yaşanan bir husumette dayandığı ileri sürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu