GÜNDEM

Esnafın başı elektrik kesintileri ile dertte

Şanlıurfa’da Attar Pazarı esnafı, elektrik sorunu nedeniyle dükkanlarını açamıyor. Günlerdir elektrikleri olmayan esnaf duruma isyan etti.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesinde yer alan Attar Pazarı esnafının elektrik kesintileriyle başı dertte.

Çarşıda bulunan dükkanların çoğunda elektrik yok. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.(DEDAŞ) yetkililerini aradıklarını ancak gerekeni yapmadıklarından dolayı mağdur olduklarını belirten esnaf, tepkilerini  “DEDAŞ öldü, cenazesini de Harrankapı Mezarlığına kaldırıyoruz” sözleriyle dile getirdi.

DEDAŞ’ın sorumsuzluğuna isyan eden bir esnaf, çarşıdaki görüntüyü kameraya alarak şunları söyledi.

“Attar Pazarı’nda bir dükkanda elektrik var, bir dükkanda yok. Benimde burada kendim dükkanım var ama kepengi elektrikli olduğu için açamıyorum.  DEDAŞ’ı arıyorum, gelen yok. Ben bu durumu bir aydır yaşıyorum. Burada esnaf ve vatandaş mağdur. DEDAŞ buradaki arızayı gidermedi. Burada DEDAŞ öldü, elektrik öldü. Cenazesini de bugün Harrankapı Mezarlığına kaldıracağız.”

“Bu yaşananlar nereye kadar devam edecek?” diye soran esnaf,  yetkililere seslenerek, “Esnafın mağduriyetini bir an önce giderin” ifadesini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu